About us

Compania de transport si expeditie PilotCargo

CTE "PilotCargo SRL ofera servicii de expediere si transportare a marfurilor pe cale aeriana incepind cu anul 2004. Apelind la noi veti putea beneficia de posibilitatea exportarii/ importarii marfurilor voastre in/din majoritatea directiilor, noi fiind agentie de transport si expeditie a companiilor aeriene autohtone si a companiilor aeriere internationale, precum si reprezentantul exclusiv al companiei internationale de agentii de transport "World Freight Group" pentru Republica Moldova.Datorita retelei internationale de agentii de transport al "WFG", Dvs puteti beneficia de o deservire la cel mai inalt nivel, de un transport rapid al marfii la preturi competitive. De asemenea, veti putea beneficia de receptivitate si flexibilitatea noastrasi sa primiti solutii cit mai optime necesitatilor voastre.


80%

Transport aerian

Pentru anul 2015 80% din solicitarile de transport al marfurilor s-a realizat prin transport aerian! Comod, simplu si rapid!


20%

Transport terestru si naval

20 % din marfuri in 2015 au fost transportate cu ajutorul transportului terestru si naval, sau s-a recurs la combinare pentru a ajunge la o solutie optima pentru client.PilotCargo has a mission to meet the customer's unique demands by providing fast, reliable and hight quality air cargo service with the vision of becoming the most preferred airfreight forwarder at every location where your cargo needs to be shipped.
PilotCargo is your partener in trade!


Contact us